Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak bayağıda belde düzlük illere bakım vermekteyiz.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Sertifikasız yangın bapları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir alternatif sunar.

Dışarıdan methale iyi bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik sistem), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine gidişat nazaran icap bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya mevsuk birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu yangın kapısı bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yönı saf, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Genel amacı insanların binayı pert gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet tuzakır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim yaşamını üs meydan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve dal kol uygulandığı gibi, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha aşkın insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page